Dubai tipslinks alles over Dubai Dubai zonkalender     
   
 

Dubai tips: Al BastakiyaAquaventure Atlantis The Palm Big BusBurj KhalifaDesert SafariDubailand Dubai Airport Dubai Cruise
Dubai Mall Dubai Marina & The WalkDubai MuseumExcursiesGold SoukHoteltips Luchthaven hotelsMadinat Jumeirah & Souk Madinat
Overnachten in Dubai Praktische InformatieShopping Malls Spice Souk Strand Tussenlanding in Dubai Winkelen

 
Big Bus Dubai

Als je Dubai nog niet eerder bezocht hebt is een tour met Big Bus Dubai een ideale manier om Dubai te verkennen. Het busnetwerk telt meerdere routes, waarbij de rode route zich rond het oude Dubai concentreert en de blauwe route voornamelijk de nieuwere gedeeltes aandoet waaronder de Palm Jumeirah met het Atlantis Hotel. de Dubai Mall met Burj Khalifa (de hoogste toren ter wereld) en Madinat Jumeirah, een prachtig complex met hotels, winkels en tientallen restaurants.
De busroutes met de goed herkenbare dubbeldekkers werken volgens een hop-on-hop-off systeem. Bij elke halte kun je er uit en opnieuw opstappen. Dit is onbeperkt zolang als dat de bussen rijden (tot rond zonsondergang).

Je betaalt een vaste prijs per 24 of 48 uur. Voor gezinnen is er een speciale family card waarbij je een gereduceerd bedrag betaalt. Dit is interessant vanaf 2 ouders met 2 kinderen. Wie een kaartje koopt voor Big Bus Dubai die kan gratis het Dubai Museum in, het Al Maktoum House bezoeken en een rondvaart met een traditionele dhow maken.

Sinds 2011 hebben ze ook een speciale avondtour die Dubai laat zien als de lucht donker is en de prachtige gebouwen zich met hun verlichting van hun beste kant laten zien.

Meer info over Big Bus Dubai vind je op http://www.bigbustours.com/eng/dubai/
 

 

Silver Media / Dubaitips.nl - alle rechten voorbehouden - cookies & privacy